Pages: [1]
Print
Author Topic: Issue automatic request with Visual studio 2010 C#  (Read 1519 times)
thefinder
Newbie
*

Rate This Detective: 0
Offline Offline

Posts: 26



View Profile
« on: November 10, 2016, 10:16:37 AM »

Hi, I would like to know if someone has the same issue as me.
Months ago, My automatics program didn't worked on https://www.sabrefilms.co.uk and is still not working.
It has worked very well before.
I was thinking about certificate but I add something like:
"                ServicePointManager.ServerCertificateValidationCallback +=(sender, cert, chain, sslPolicyErrors) => true;" on my program
to accept all of them but it still not working! ;(
I have no other ideas to fixed it.

It's working since yesterday!!! I don't know what's happened.

Thanks
« Last Edit: November 20, 2016, 12:14:38 PM by thefinder » Logged
tehron
Newbie
*

Rate This Detective: -1
Offline Offline

Posts: 6



View Profile
« Reply #1 on: November 21, 2016, 07:13:12 PM »

Yesterday was the day dloser rebooted the universe. Could that be it?
Logged
thefinder
Newbie
*

Rate This Detective: 0
Offline Offline

Posts: 26



View Profile
« Reply #2 on: November 22, 2016, 06:48:27 AM »

Don't laugh at me Tehron Tongue
Logged
amone
Newbie
*

Rate This Detective: 0
Offline Offline

Posts: 44


learning is fun


View Profile
« Reply #3 on: November 22, 2016, 01:41:33 PM »

very small universe Roll Eyes
https://en.wikipedia.org/wiki/Kupamanduka
« Last Edit: November 22, 2016, 01:49:43 PM by amone » Logged
thefinder
Newbie
*

Rate This Detective: 0
Offline Offline

Posts: 26



View Profile
« Reply #4 on: August 29, 2017, 08:43:51 PM »

The problem come back! ;(
Logged
tehron
Newbie
*

Rate This Detective: -1
Offline Offline

Posts: 6



View Profile
« Reply #5 on: September 16, 2017, 06:54:59 PM »

If you are actually looking for help, a basic sample that produces the error, would be helpful.
Logged
thefinder
Newbie
*

Rate This Detective: 0
Offline Offline

Posts: 26



View Profile
« Reply #6 on: December 30, 2017, 12:09:14 PM »

OK found it!
I have to use the last framework of .Net. May be it's something with certificates that I can't understand but Windobe is a mystery...
Logged
Pages: [1]
Print
Jump to: